Waar ik echt blij van word? 

Mensen die moed hebben om uit hun comfortzone te stappen en besluiten, om de baas te worden van hun eigen gelukkige, zinrijke en succesvolle leven. 

Veranderen is ECHT eenvoudig: Mijn werkwijze is warmhartig en doortastend. 

Ik erken je pijn en tegelijkertijd laat ik je op een subtiele manier ervaren, hoe je zelf die pijn in stand houdt. Ik sta naast je als je het moeilijk hebt en achter je als je een duwtje in de rug nodig hebt.

 Je leert jezelf begrijpen en krijgt grip op dat wat je eerst zo lastig vond. 

happy ever after

Mijn motto 

Leren en persoonlijk veranderen door doen en ervaren. Geen theorie, protocollen en vaste handelingswijzen, maar ervaringen die leiden tot het inzicht, dat ieder individu en/of team in staat is om toe te werken naar een gelukkig, zinrijk en succesvol privé en werkleven.

 

“Het is mijn passie om kennis en ervaring over persoonlijke verandering en teamcohesie te delen met iedereen die eigenaar wil worden van zijn eigen levensgeluk.”

De vraag die veel mensen mij stellen tijdens een eerste sessie. 

‘Ik wil het heel graag anders maar ik weet niet hoe.’ 

Ik ken dit gevoel.

Ik heb 20 jaar nodig gehad om te ontdekken en leren dat veranderen helemaal niet moeilijk is als je maar weet wat je kan en mag veranderen.  

Een bekende uitspraak van mensen die ik heb mogen begeleiden naar het de baas worden van hun eigen levensgeluk: ‘Als ik geweten had dat het zo makkelijk was… Ongelooflijk dat ik hier zolang tegenop heb gezien, dat ik niet om hulp heb durven vragen en zo lang heb rondgelopen met deze klachten, moeilijkheden en/of problemen… 

Traject boost your confidence

Geen tijd voor zielig gedoe, maar een schop onder je kont en tijd om het heft in eigen handen te nemen 

Ik werk graag met mensen die er echt voor gaan, die bereid zijn om een stapje harder te lopen, die niet bij de eerste teleurstelling opgeven, die tegen een stootje kunnen en niet terugdeinzen voor een eerlijk antwoord: Om uit hun comfortzone te stappen en hun dromen waar te maken. 

Wie is Tsjirste de levensgenieter? Uitspraken en weetjes over mij…  

  • 20 jaar onderwijservaring, eigenaar van Life Perspectives, 10 ervaring als therapeut en coach. Meer weten kijk dan even op  LinkedIn 

  • My way to stay fit: festivals. Samen genieten, verbinden en heel veel dansen

  • Wist je dat ik ieder jaar 27 word?

  • Mijn gelukkigste momenten zijn dansend achter de draaitafel; lekker plaatjes draaien met al mijn lieve vrienden of op jouw trouwerij, feestje of verjaardag. Benieuwd luister dan Sound Cloud

  • Ik regelmatig iets voor de eerste keer doe omdat ik leef alsof iedere dag mijn laatste kan zijn. 

  • Ik twee geweldige volwassen zoons heb en al 25 jaar gelukkig ben met mijn man Steve.